Jobba med IPTV

Jag skapar konto till hela mitt kompisgäng och tjänar en hacka dessutom.

Frans L

Jag fixar tv till vänner och och har sålt en del på marketplace.

Aref

Ett ord OJ! trodde inte det skulle växa så snabbt på två månader hade jag över 100 betalande kunder och det växer hela tiden. måste ge en stor eloge till supporten som stöttar mig när jag stöter på problem, tumme upp säger jag.

Bengt

Jag vill veta mer hur jag kan komma igång

4 + 2 =

Vill du jobba med IPTV?

Vi söker efter återförsäljare över hela världen, men framförallt i Skandinavien.
Vill du ha möjligheten att arbeta hemifrån från din dator? ni skriver till oss och vi skapar ett konto till er, i det kontot får ni tillgång till en helt egen plattform som ni hanterar kunder i.

ÅTERFÖRSÄLJARE & SÄLJARE

Alternativ 1: Tjäna en summa pengar på alla som du tipsar in som köper 1 år. Detta är ett enkelt alternativ men genererar inga direkta vinster.

 

Alternativ 2: Köp krediter och få tillgång till din egna IPTV panel, där skapar du demo och säljer/förlänger dina egna kunder. Vi tar hand om allt det tekniska och du får självklart full support av oss hela tiden.
Vi accepterar Paypal & Bitcoins & Swish vid köp av krediter som återförsäljare.

Krediterna används för att ladda på din portal och lägga upp konton till dina kunder. För varje konto du lägger upp dras det krediter. När krediterna är slut köper du nya krediter så du fortsätta tjäna pengar och sälja fler konton.

EX 1: för 500 euro får du 500 krediter som ger dig möjlighet att sälja 8 årskonton = 12.500kr i försäljningsintäkter.
EX 2: för 2000 euro får du 2400 krediter (20% BONUS) som ger dig möjlighet att sälja 37 årskonton = 55.500kr i försäljningsintäkter.
EX 3: för 6000 euro får du 8400 krediter (40% BONUS) som ger dig möjlighet att sälja 130 årskonton = 195.000kr i försäljningsintäkter.
Provkonton kan du starta 30st per dag helt gratis.