Frågor

Här får ni svar på era vanligaste frågor

Vilken hastighet behöver jag på mitt internet?

Minst 8mbit/s för SD (vanlig kvalitet) och minst 30mbit/s för HD & FULL HD. Vi rekommenderar är att ni har minst 30mbit/s för att de ska fungera helt problemfritt.

Vad ingår i er tjänst?

Över 20.000+ TV kanaler, filmer och serier ingår i alla våra premium paket.

Vi har samtliga svenska kanaler (Cmore, Viasat, Dplay, Sport, Discovery, Film och serier på ett och samma ställe. Endast hos IPTV Bolaget.

Är det lagligt med IPTV?

Ja, eftersom ni avkodar inga kanaler när ni  tittar på IPTV. Dem skickas avkodade från våra servrar. Använder du en Dreambox som många gjorde förut, så avkodar ni kanalerna hemma hos er, det är olagligt. Då dreambox är en typ av avkodnings utrustning.

Hur betalar man för er tjänst?

Vi accepterar Swish & Bitcoins och paypal på begäran. Det finns två alternativ för att beställa, alternativ 1: ni chattar med support och betalar där och dem hjälper er med aktivering, alternativ 2 ni använder beställningsformuläret på sidan Köp och följer instruktionerna., 

Kan man prova tjänsten?

Absolut ni kan vid mån av tid få en demo på 60 min, detta är främst till för att se vårt utbud och se att det fungerar hos er. Många begär 24 timmars demo då dem vill se att det inte strular, det är något vi är helt emot då merparten av dessa bara är ute efter att titta gratis.

Kan jag använda min tjänst på flera enheter?

Absolut det kan du göra, du kan koppla in ditt konto på flera olika enheter men bara titta på en åt gången. Vill du kunna använda fler samtidigt behöver du köpa antingen tvillingkonto eller trillingkonto. Kontakta chatsupport för pris.

Kan jag använda min tjänst utomlands eller i stugan?

Absolut så länge ni har internet så spelar det ingen roll var ni befinner er.